Viikko takana

Nyt on virallisesti yksi viikko täällä Englannissa takana. Kaikki on vielä vähän sekavaa, jännää ja uutta.  Mutta en ainakaan vielä kadu tänne tulemista ( vaikka kämppäkaverit yllättikin neljältä aamulla tunkemalla kasan flyereita oven alta ihan muuten vaan ).

Käytiin shoppailemassa, koska onnistuin rikkomaan parhaat kenkäni. Tälläiset tulivat tilalle:



Lauren ja Sasha esittelivät mulle maailman parhaan kaupan, LUSHin. Se on kauppa joka tekee orgaanisia ja luonto & eläinystävällisiä meikkejä, saippuoita, kasvonaamioita ja ihan kaikkea kauneuteen liittyvää. Sieltä ostin kahta saippuaa ( kuvassa saippua nimeltä Godmother ) ja lip scrubia, joka on oikeastaan sokeria, jota hierotaan huulille ja sitten nuollaan pois ja sitten on purkan makuiset huulet ja hyvässä kunnossa! Aivan ihanaa.





Koulussa kävin eilen, mutta pettymyksekseni siellä ei ollutkaan mitään, joten päädyin vaan syömään aamupalan ja odottamaan kyytiä kotiin. Samalla tutustuin vähän kouluun. Ei ole ihan HAMK meininki täällä. Koulun sisällä on muutama ravintola, pankki automaatteja, ruokakauppa, kirjakauppa, parturi, asunnonvälitys toimisto, oikeastaan ihan mitä vaan. Kirjasto on valtava, isompi kun kaupungin kirjasto kotona. Se on monessa kerroksessa ja jatkuu ja jatkuu vaan.

Tässä muutama kuva koulun kampuksen ulkopuolelta.




Ja viimeisenä vielä kuva siitä että otan totisesti opiskelija elämästä täyden ilon irti.



Kuppinuudeleita, kokista ja "sausage roll".

xxx

This entry was posted on keskiviikko 19. syyskuuta 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply