Viimeinen "loma" päivä

Huomenna sitten alkaa tunnit. Kokonainen tunti pitäisi olla huomenna ja sitten seminaari myöhemmin, mutta täällä annetaan niin sekavaa ja epäselvää tietoa kaikesta, että ihan ikävä tulee HAMKin super selviä ohjeita joita toistettiin kymmeneen kertaan.

Viikonloppu meni ihan mukavasti yökyläillessä kavereiden luona ja juomista ja leffoja. Ei kai siinä muuta tarvittu kun vaan hyvä porukka ja tämä porukka jonka kanssa täällä hengaan on ihan loistava. Lauren, Sasha, Cat, Mel ja Anthony. Useimmiten myös Travers, Andy ( joka muutti takaisin Birminghamiin, mutta uskon että Andya vielä näkee myöhemmin ), Phoenix ja Jamie.

Onnistuin myös eileen käymään kiitettävän keskustelun Daven, kämppäkaveri, kanssa Avengerseista ja muista supersankaireista. Mutta ruokaa täällä en kyllä osaa laittaa, kaasu hella ja kaasu uuni ovat aivan liian vaikeita käyttää, joten en aio edes yrittää, no ehkä tuota hellaa voisin käyttää, mutta voi olla että menee pidenpää, ennenkuin alan uunia käyttämään.

Onnistuin eilen säätämään patterin kanssa niin, että käänsin sen vahingossa täysille ja nukahdin ja heräsin siihen kun poltin käteni patteriin. Oli muuten kuuma. Ei pitäisi koskea mihinkään mistä en mitään tiedä.

Tänään oli suunnitelmissa lähteä kaupungille, mutta ulkona on rankkasade, joten en edes yritä lähteä. Ja nukuin taas pitkään mutta voin syyttää siitä vain muita ihmisiä, koska heräilin jatkuvasti ennen kellon soittoa. Ehkä kuitenkin saan tänään aikaiseksi mennä pyykkituvalle ja pestä vähän pyykkiä, että huomenna voi laittaa jotain fiksua päälle.

Mukavaa viikkoa kaikille - minä alan opiskelemaan kirjanpitoa nyt.

xxx

This entry was posted on maanantai 24. syyskuuta 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply